EN
RO
RUConsiliile Americane Moldova sarbătoresc Ziua Independenței SUA

1 iulie 2013

Sîmbătă, 6 iulie, Administrația Consiliilor Americane din Moldova a sărbătorit Ziua Independenței SUA. Trei evenimente majore au fost organizate în paralel în trei locații diferite. Absolvenții programelor Lumea Deschisă și Programul de Stagiere Legislativă s-au adunat în incinta Every Child, et 2 (Kogălniceanu 75) pentru a-i onora pe cei mai activi membri ai comunității, pentru a le mulțumi partenerilor strategici și pentru a promova cele mai de succes proiecte ale Consiliilor Americane. Printre absolvenții de onoare se numără Corochi Nichifor (Președintele Consiliului Superior al Magistraturii), Victoria Cujbă (Șef Adjunct al Direcţiei Politici de Descentralizare, Cancelaria deStat) , Anatol Caciuc (Director Programe Radio Moldova), Natalia Vîlcu-Bajurean (Consultant principal, Direcţia elaborarea actelor normative, Direcţia generală legislaţie, Ministerul Justiţiei), Veronica Vragaleva (Șef Direcţie Administrarea Impozitelor).
La finele evenimentului participanții au primit premii în cadrul tombolei organizate în colaborare cu sponsorii și partenerii strategici ai Consiliilor Americane:

 

Evenda http://evenda.md/,
Trattoria http://www.trattoria.md/,
Beglits-Sport http://www.beglits-sport.com/,
Caparol Moldova http://caparol.md/,
Dulce Plai http://dulceplai.wordpress.com/,
Mobias Bancă http://www.mobiasbanca.md/
Academia Dumitrescu http://and.md/

 

Previous news
În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, ce reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA, Vă invită să celebrăm diversitatea culturală, sâmbătă, 2 iulie, DRAFT ARENA, BOTANICA, bul. DACIA 32, între 11:00 - 16:00.
Raportul anual al Consiliilor Americane pentru Invățământ Internațional din Moldova pentru anul 2017 în română sau in rusă
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda de toamnă 2018.