EN
RO
RUAnexe:

doc-file, 110.5 KB

doc-file, 110.5 KB
Ambasada SUA anunță o nouă rundă de granturi pentru absolveți

21 ianuarie 2013

Ambasada SUA anunţă următoarea rundă a Programului de granturi mici pentru absolvenţi. Scopul programului este de a susţine absolvenţii în procesul de împărtăşire a experienţei acumulate în cadrul programului de schimb şi la implementarea ideilor văzute în SUA.

Un alt obiectiv al acestui program este dezvoltarea profesională ulterioară a absolvenţilor şi colegilor acestora, implementarea şi diseminarea conceptelor studiate în cadrul programelor de schimb, oferirea unor oportunităţi de networking (stabilirea relaţiilor) pentru absolvenţi, etc.

În cadrul acestei runde vom acorda prioritate proiectelor inovative care vor promova voluntariatul, participarea civică şi implicarea activă a comunităţilor regionale. Grantul nu poate fi folosit pentru procurarea echipamentului, a mobilei, pentru orice fel de publicaţii sau pentru acoperirea cheltuielilor de transport pentru cei care nu au participat la programele de schimb ale Guvernului SUA.

 

  • Cheltuielile pentru hrană pot constitui până la 10% din suma totală a grantului. Cofinanţările sunt încurajate.
  • Suma maximă oferită pentru fiecare grant este de 3000 dolari SUA.
  • Pentru a participa la concurs, vă rugăm să completaţi formularul de participare şi să-l expediaţi împreună cu alte informaţii până pe 11 februarie 2013 la adresa e-mail BilevschiL@state.gov. Persoanele selectate vor fi anunţate nu mai târziu de 15 martie 2013.
  • Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să telefonaţi la 851709.

 

 

Aici gasiti anuntul in engleza si rusa.

 

Centrul American de Resurse
Ambasada SUA în Moldova
Str. A. Mateevici 75, et. 2
Chişinău, Moldova
Tel: + 373 22 851709
E-mail: BilevschiL@state.gov

 

Previous news
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016
18 iulie 2016
20 august 2016