EN
RO
RUSăptămîna Internațională a Educației cu ACCELS Moldova

9 noiembrie 2012

Consiliile Americane din Republica Moldova sărbătoresc Săptămâna Internațională a Educației cu un seminar informativ pentru studenții de la Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice și Universitatea Liberă Internațională. Săptămâna Internatională a Educației este o ocazie specială de a trece în revistă beneficiile programelor de schimb internaționale la nivel global. Această inițiativă comună a Departamentului de Stat SUA și Departamentului American al Educației este o ocazie specială de a promova programe care pregătesc americanii pentru un mediu global și de a atrage viitori lideri din străinătate pentru a studia și a face schimb de experiență cu Statele Unite ale Americii.

 

Organizat în colaborare cu Alianța Studenților din Moldova, Ambasada SUA și Centrul de Informatii Universitare, evenimentul își propune să ofere studenților universitari informații cu privire la oportunități de burse oferite de Departamentul de Stat, dar și alte instituții acedmice din întreaga lume.

 

Oaspeții de onoare a evenimentului:

 

- David Jesse, Directorul Consiliilor Americane din Moldova
- Otilia Colac, consilier educațional la Centrul de Informații Universitare
- Brent Israelsen, Asistent Departament Relatii Publice , Ambasada SUA
- Dorina Calinovschi, Director de Studii, Centrul Lingvistic American
- Dr. Daniela Munca-Aftenev, Directorul executiv al Consiliilor Americane

 

 

Previous news
18 iulie 2016
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016
23 mai 2016