EN
RO
RUAnunț: Concurs de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA

1 octombrie 2016

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Legislativ în SUA), runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016.

- Grupul țintă: angajații din domeniul public de drept (instituții de stat și ONG-uri) cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar și sunt experți în legislația Republicii Moldova.

- Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, asigurarea medicală, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.

- Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronichttps://ais.americancouncils.org/cgi-bin/WebObjects/AIR și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL și interviul final în limba engleză.

- Instrucțiunile cu privire la completarea dosarului electronichttps://ru.scribd.com/doc/73446434/Instructiuni-pentru-completarea-dosarului-online-Programul-Professional-Fellows

- Mai multe detalii despre program: http://americancouncils.md/ro/lfp

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online: 15 noiembrie 2016

Daniela Butnaru, pfp@americancouncils.md

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

Kogălniceanu 81, Chișinău
tel: (022) 22 58 60

http://americancouncils.md/lfp

Previous news
27 aprilie 2016
În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, ce reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA, Vă invită să celebrăm diversitatea culturală, sâmbătă, 2 iulie, DRAFT ARENA, BOTANICA, bul. DACIA 32, între 11:00 - 16:00.