EN
RO
RUUniversitatea de Stat din Moldova și Consiliile Americane semnează un acord de colaborare

22 august 2014

Universitatea de Stat din Moldova și Asociatia Obștească Consiliile Americane pentru Invățămînt International Moldova "AO ACTR-ACCELS" au semnat un acord de colaborare care prevede următoarele:

 

  • AO ACTR-ACCELS va testa nivelul de cunoaștere a limbii engleze a studenților absolvenți ai Filierei Anglofone a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova și va elibera un certificat de evaluare a cunoașterii limbii engleze ca limbă străină.
  • AO ACTR-ACCELS va informa anual Filiera Anglofonă a Facultății de Drept, Universitatea de Stat din Moldova cu privire la programele educaționale desfășurate pe teritoriul Republicii Moldova și condițiile de selectare ale acestora, în special cele cu referire la domeniul juridic.
  • Filiera Anglofonă a Facultății de Drept va colabora cu AO ACTR-ACCELS în vederea promovării la nivel național și local a programelor educaționale administrate de AO ACTR-ACCELS şi finanțate de Ambasada SUA şi Departamentul de Stat SUA.

 

 

Previous news
23 iunie 2016
18 iulie 2016
În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, ce reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA, Vă invită să celebrăm diversitatea culturală, sâmbătă, 2 iulie, DRAFT ARENA, BOTANICA, bul. DACIA 32, între 11:00 - 16:00.