EN
RO
RU

Consiliile Americane din Moldova organizează Conferința de totalizare a Proiectului Școala de Blogging
Beneficiarii Proiectului Școala de blogging pentru profesorii de limba engleză din regiuni și-au împărtășit impresiile în cadrul conferinței de totalizare.
Anunț Jurnalul TENDINȚE MODERNE ȘI RESURSE PENTRU PROFESORII DE LIMBI STRĂINE
Descriere și cerințe pentru prezentarea articolelor
Consiliile Americane din Moldova a prezentat programele pe care le administrează la Târgul Internațional de Oportunități 2014
Evenimentul a fost organizat de către organizațiile de tineret AIESEC și Excel pe 21-22 noiembrie la LeoGrand Business and Convention Center din Chisinau.
Aplică pentru o bursă la Universitatea Americană din Bulgaria (AUBG)
Universitatea Americană din Bulgaria oferă studenților din Republica Moldova posibilitatea de a câștiga burse de studiu (parțiale, integrale).
Consiliile Americane anunță o nouă rundă de selecție în cadrul Programului Carnegie
Bursa Carnegie pentru cercetătorii din domeniul științelor sociale și umaniste (cadre didactice universitare, cercetători, masteranzi, doctoranzi și oameni de știință)
Bursele Consiliilor Americane prezentate la Tîrgul Internațional de Universități MIEF (Moldavian International Education Fair)
Consiliile Americane din Moldova - partenerul educațional al Tîrgului Internațional de Universități
Prezentarea Programului PFP, marți, 25 februarie, ora 17.00
Vă invităm să discutați cu reprezentanții programului pentru a afla mai multe detalii despre etapele și criteriile de selecție, istoriile de success ale absolvenților, scopul și structura acestuia.
Cursuri gratuite online pentru profesorii de limba engleză în colaborare cu TESOL EVO
Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova invită profesorii de limbi străine la treningul gratuit online organizat în colaborare cu TESOL (Asociația Internațională a Profesorilor de Limba Engleză ), Departametul EVO (Electronic Village Online). Scopul proiectului este de a familiariza participanții cu diverse platforme online și utilizarea acestora în procesul de predare / învățare a limbii engleze
Consiliile Americane invită studenții și elevii interesați să obțină o bursă de studii peste hotare la Săptămîna Internațională a Educației
Consiliile Americane din Republica Moldova invită elevii de liceu, studenții de la facultate, masteranzii și doctoranzii interesați să obțină o bursă de studii sau cercetare în SUA și Europa la seminarul informativ organizat cu prilejul Săptămânii Internaționale a Educației.
Consiliile Americane și Caparol Moldova - partenerii Corpului Păcii în cadrul Proiectului World Map
Donația oferită de către Caparol Moldova a adus bucurii școlarilor din Florițoaia Veche în cadrul proiectului implementat de către Corpul Păcii
“Aplicaţii online pentru proiecte educaţionale internaţionale”
În perioada 7-8 iulie, 2013 în incinta Liceului Academiei de Științe a avut loc training-ul "Aplicaţii online pentru proiecte educaţionale internaţionale", organizat de către Consiliile Americane din Moldova în colaborare cu eTwinning Moldova.
Absolventul de onoare al lunii mai - Victoria CUJBA, Şef Direcţie Politici de Descentralizare, Cancelaria de Stat
Absolventa Programului Lumea Deschisă Victoria Cujba promovează intens bunele practici, experienţa şi cunoştinţele privind gestionarea eficientă a serviciilor publice acumulate pe parcursul vizitei în SUA.
Seminar gratuit pentru studenții din cursul 3 și 4 care planifică să devină profesori de limba engleză
Oportunitatea de a participa într-un seminar gratuit de 6 săptămîni pentru studenții anilor 3 și 4 (pedagogie, limbi străine) care intenționează să devină profesori de limba engleză.
Consiliile Americane din Moldova sărbătoresc 20 de ani de activitate
Cu o deosebită plăcere Vă învităm să participați la evenimentul aniversar al Consiliilor Americane din Moldova
Săptămîna Internațională a Educației cu ACCELS Moldova
Participă la evenimentul nostru pentru a afla despre diferite oportunități de studii peste hotare
Ziua Ușilor Deschise la Consiliile Americane din Moldova
Vă invităm să aflați despre bursele de studiu și dezvoltare profesională oferite de către Departamnetul de Stat SUA
Întîlnirea Ambasadorului SUA în Moldova cu participanții ACCESS
Elevii ACCESS discută cu Domnul Ambasador Excelența Sa William Moser
Raportul de Activitate al Consiliilor Americane Moldova pentru anul 2011
Activităţile Consiliilor Americane din Moldova în 2011
Se apropie finala selecţiei primului grup LFP
Primul grup de participanţi LFP
Studiază GRATIS în SUA !!!
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional anunţă desfăşurarea ediţiei 2011-12 al „Programului de schimb - FLEX”.
Congresul Absolvenţilor 2011
Cei mai buni absolvenţi sunt premiaţi
Centrul Lingvistic American ofera 10 nivele diferite de cursuri incepand cu nivelul initial pina la cel avansat.
FLEX este un program de schimb cultural-educativ, destinat elevilor din țările spațiului ex-Sovietic care le oferă posibilitatea de studia 1 an academic in SUA.
Programul Lumea Deschisă e fondat de Congresul SUA în anul 1999 şi invită lideri politici şi civili din Republica Moldova sau din alte ţări Euroasiatice pentru o scurtă vizită profesională în Statele Unite.
Bursa de studiu a limbii engleze Access oferă tinerilor între 14-18 ani din circumstanţe dezavantajate, posibilitatea de a studia limba engleză gratis, în cadrul unor cursuri extra-curriculare şi prin intermediul unor activităţi educative intensive, din timpul verii.
The PFP affords promising young professionals from Armenia, Azerbaijan, Georgia, Moldova, Turkey and Ukraine the opportunity to gain practical experience in, and exposure to, United States government.
The Carnegie Research Fellowship Program is a non-degree exchange allowing Moldovan scholars of the humanities and social sciences to conduct research in America for one semester.
Study Abroad
ETS Test Center


#17: Test cultural
Educatie
1 2 3 4
1. Unde a fost infiintata prima universitate din SUA:Banner
(evenimente istorice) Calendarul mondial
martie
30
Află cele mai interesante evenimente din această zi