EN
RO
RUPrezentarea Programului PFP, marți, 25 februarie, ora 17.00

February, 21 2014

Stimați experți din domeniul legislativ,

 

Marți, 25 februarie, orele 17.00, în incinta Consiliilor Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova (Kogălniceanu 76, et 2) va avea loc prezentarea Programului Professional Fellows http://americancouncils.md/ro/lfp/news/438:


 Grupul țintă: angajații din domeniul public de drept (instituții de stat și ONG-uri) cu vîrsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar și sunt experți în legislația Republicii Moldova (juriști, profesori universitari, judecători, procurori, experți în drepturile omului, angajați ai Departamentelor Juridice în cadrul instituțiilor de stat și ONG-uri, etc). 
 Programul oferă finaliștilor o stagiere de 4-5 săptămîni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza, masa și cazarea, examenul TOEFL, deplasarea spre Washington, DC, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază etc. 
 Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic și vor trece prin 3 etape de selecție: dosarul electronic, examenul TOEFL și interviul final în limba engleză.
 Instrucțiunile cu privire la completarea dosarului electronic pot fi accesate pe site-ul oficial al programului (poate fi solicitat prin email)
 Termenul limită pentru depunerea dosarelor online - 3 aprilie 2014.
 Deplasarea în SUA (tentativ): 29 septembrie - 8 noiembrie

 

Vă invităm să discutați cu reprezentanții programului pentru a afla mai multe detalii despre etapele și criteriile de selecție, istoriile de success ale absolvenților, scopul și structura acestuia. Veți avea ocazia să adresați întrebări coordonatorului Programului și să înțelegeți mai bine cum este organizat procesul de selecție.

 

Vă așteptăm în incinta Consiliilor Americane din Moldova.

 

Dr Daniela Munca-Aftenev
Professional Fellows Program Officer
American Councils for International Education
Kogalniceanu 76 St.
Chisinau, Moldova, MD - 2009
Tel.: 373 22 225-860 
Fax: 373 22 234-873
daniela@americancouncils.md
www.americancouncils.md

Previous news
We continue to share with you weekly Alumni’s inspirational stories “FLEX inspired me to ….”
În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, ce reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA, Vă invită să celebrăm diversitatea culturală, sâmbătă, 2 iulie, DRAFT ARENA, BOTANICA, bul. DACIA 32, între 11:00 - 16:00.
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016